Διαδρομές Kneipp

Οι διαδρομές Kneipp ανακαλύφθηκαν τον 19° αιώνα από τον ηγούμενο του Kneipp. Οι διαδρομές Kneipp συνίστατο στον συνδυασμό θερμών και ψυχρών λουτρών.

Ο Kneipp, ο οποίος είχε αρρωστήσει με φυματίωση, πήγαινε κάθε μέρα από το σπίτι του στο ποτάμι, όπου κολυμπούσε στα παγωμένα νερά και έπειτα επέστρεφε πάντα στο σπίτι για ζεστό μπάνιο. Αυτή η πρακτική αποδείχθηκε θαυματουργή γιατί τον θεράπευσε από την φυματίωση και ως εκ τούτου έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο.

Τα Kneipp μέχρι σήμερα εναλλάσσουν λουτρά ζεστού και κρύου νερού, ικανά να διεγείρουν την κυκλοφορία αίματος στα πόδια, την επιδερμίδα και το νευρικό σύστημα, ευνοώντας την σωματική και ψυχολογική ευεξία.

Εμείς στην Aquadom σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τις διαδρομές Kneipp που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας, κάθε μορφής και μεγέθους, για να ικανοποιήσουν τους πελάτες μας και να βοηθήσουν τις ξενοδοχειακές δομές και τις εταιρείες ευεξίας να αυξήσουν τη ζήτησή τους σε αυτόν τον τομέα.

Οι διαδρομές Kneipp διατίθενται κατόπιν ειδικού σχεδιασμού. Είμαστε ευέλικτοι και προσαρμόζουμε το κάθε αίτημα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες σας και να δημιουργήσουμε την διαδρομή Kneipp που σας ταιριάζει καλύτερα, προσπαθώντας να αναδημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που διεγείρει το μυαλό και το σώμα.

Χάρη στις συμβουλές των σχεδιαστών μας, μπορείτε να είστε ικανοποιημένοι με την Aquadom και τα Kneipp που σχεδιάζουμε!