Η συντήρηση της πισίνας

Κάθε πισίνα καθώς και ο εξοπλισμός της, απαιτούν τακτική και επιμελημένη συντήρηση για τη μακροχρόνια και απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Συντήρηση πισίνας

Η AQUADOM επιλέγει υλικά και εξοπλισμό με γνώμονα την ελάχιστη συντήρηση και χαμηλό κόστος λειτουργίας (σε βάθος χρόνου), οπότε αρκεί ο πελάτης να κάνει μια απλή επιθεώρηση.

Εφόσον ο πελάτης δεν διαθέτει τον απαιτούμενο χρόνο, το έμπειρο και εξειδικευμένο τμήμα συντήρησης της AQUADOM αναλαμβάνει την τακτική συντήρηση της πισίνας σας ώστε να διατηρεί σε εξαιρετικά επίπεδα την καθαριότητα της πισίνας καθώς και της ποιότητας του νερού.

Οι έμπειροι συντηρητές μας διατηρούν σε κάθε επίσκεψη αρχείο εργασιών και ελέγχων που γίνονται, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα για τη κατάσταση της πισίνας σας. Έτσι, θα απολαμβάνει με σιγουριά και χωρίς ενδοιασμούς ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Συντήρηση πισίνας

Επιπλέον εργασίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε είναι το κλείσιμο της πισίνας για χειμώνα καθώς και το άνοιγμά της την άνοιξη με βιολογικό καθαρισμό και επανέναρξη της λειτουργίας της.